LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Byggprojektledare - Lokalplanering

Området för infrastrukturstöd har ett övergripande uppdrag att erbjuda kvalitativ och effektiv service till Göteborgs universitets olika verksamheter.
Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella IT- samt Fastighets- och servicetjänster som möter universitetets behov. Universitetet äger inga fastigheter, utan den samlade lokalytan som uppgår till nästan 400 000 kvm hyrs av ett 30-tal olika fastighetsägare.
All förhyrning av lokaler samt planering av ny- och ombyggnationer hanteras av Fastighets- och serviceenheten. Fastighetsägarna ansvarar för utförandet.

Universitetet planerar nu för ett flertal stora byggprojekt för de olika fakulteterna Humanisten, Handelshögskolan, Naturvetenskapliga fakulteten m fl. Under hösten startar vi upp arbete med framför allt kartläggning av lokalbehoven inom den medicinska fakulteten Sahlgrenska akademin,
på Medicinareberget och vi söker därför en till två projektledare till sektionen för Byggprojekt.

Arbetsuppgifter

Din uppgift blir att vara en av universitetets samordnande byggprojektledare för större och mindre om- och nybyggnadsprojekt. Du har en beställarroll och representerar universitetsverksamheten gentemot våra hyresvärdar.
Som byggprojektledare är du delaktig i hela byggprocessen från behovsanalys till inflyttning. Du ska etablera och vidmakthålla goda kontakter både internt och externt.

Kvalifikationer

Du är högskoleutbildad ingenjör, arkitekt eller motsvarande med erfarenhet av projektledning. Erfarenhet av forskningsmiljöer med laboratorier och kvalificerad teknisk utrustning värdesätts.
Som person är du initiativrik, resultatorienterad och har god samarbetsförmåga. God serviceanda och förmåga till lyhördhet för verksamhetens behov är ledord inom enheten.
Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten

Anställning

Anställningen är tillsvidare på heltid, 100 % med placering vid sektionen för byggprojekt. Anställningen ska tillträda snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Lena Baeza, Sektionschef på tfn 031-786 51 16 eller 0766-18 51 16, mail lena.baeza@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.